NOVELTIES OF FOOD FREEZING RESEARCH IN EUROPE AND BEYOND
MODELING OF TEMPERATURE CHANGES DURING TRANSPORT OF FRESH FISH PRODUCTS
BANANA VALUE CHAINS IN EUROPE & THE CONSEQUENCES OF UNFAIR TRADING PRACTICES
REFRIGERATION AND FREEZING OF FOODS
THE VULNERABILITY OF REFRIGERATED FOOD TO UNSTABLE POWER SUPPLIES- A SCOPING STUDY
HEALTH AND SAFETY
ENERGY SAVINGS FROM IMPROVED AIR DISTRIBUTION IN CHILLED FOOD MANUFACTURING FACILITIES
TRANSPORTATION: TRENDS AND CLAIMS
ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
TEMPERATURE CONTROLLED ROAD TRANSPORT IN THE EU
ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ – 3 ΕΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ_ ΤΟ ΦΕΚ
ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΤΗΡΙΟΥ
DELIVERING CLEAN COLD AND POWER
PERFORMANCE RATING OF WATER CHILLING AND HEAT PUMP WATER HEATING PACKAGES USING THE VAPOR COMPRESSION CYCLE
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016 Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
THE FOOD COLD CHAIN AND CLIMATE CHANGE
AMMONIA_ CHILLERS AND LOW CHARGE REFRIGERATION SYSTEMS
INNOVATION IN CARBON AMMONIA ADSORPTION HEAT PUMP TECHNOLOGY: A CASE STUDY
HFO REFRIGERANT BEHAVIOUR IN COMPONENTS AND SYSTEMS
GLOBAL COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT DEMAND IS EXPECTED TO INCREASE BY 68% BY 2021
10 ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΡΚ
CREATING THE GLOBAL COLD CHAIN
THE EFFECT OF A NOVEL LOW TEMPERATURE SHORT TIME PROCESS TO EXTEND THE SHELF LIFE OF FLUID MILK
ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ
THE AGE OF FOOD EFFICIENCY
19th GCCA EUROPEAN COLD CHAIN CONFERENCE PRESENTATIONS (ΙΙ)
19th GCCA EUROPEAN COLD CHAIN CONFERENCE PRESENTATIONS
ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ «ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ» ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
EVALUATING LUBRICANTS FOR LOWER GWP REFRIGERANT COMPRESSOR OPERATION
MULTI TEMPERATURE HEAT PUMPS – A LITERATURE REVIEW
CFD MODELING OF AIR COOLING OF MULTIPLE BEEF CARCASSES USING 3D GEOMETRICAL MODELS
ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 30% ΑΠΟ ΤΟ 2012
REFRIGERATED TRANSPORTATION – BEST PRACTICES GUIDE
FISH CANNING HANDBOOK
ECSLA APPOINTED TO COMMISSION EXPERT GROUP
OPERATION ANALYSIS ON REFRIGERATION SYSTEM WITH HEAT PIPE
ΕΩΣ ΤΙΣ 31/12 ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ
ENERGY AND EXERGY ANALYSIS FOR LOW TEMPERATURE REFRIGERATION SYSTEM FOR BIOGAS UPGRADING
COMPARATIVE ANALYSIS OF CO2 CYCLE ENHANCEMENTS
ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΕΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
THE OEWG 38: DEDICATED TO THE PHASE DOWN OF HYDROFLUOROCARBONS
THE ROLE OF SHORT FOOD SUPPLY CHAIN IN GREECE
ANALYSIS OF THE GREEK FOOD SUPPLY CHAIN
IMPROVING ENERGY EFFICIENCY WITHIN THE FOOD COLD CHAIN
CO2 HYDRATE SLURRIES FOR RAPID CHILLING OF FRESH FOOD PRODUCTS
ΙΕΛΚΑ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
COMPARATIVE ANALYSIS OF CERTAIN REQUIREMENTS OF FOOD LEGISLATION
UPDATE ON THE ILLEGAL TRADE IN OZONE- DEPLETING SUBSTANCES
EUROPEAN INDUSTRIAL & LOGISTICS: A LONG TERM VIEW
A TRANS-CRITICAL CO2 HEAT PUMP SYSTEM FOR WASTE HEAT UTILIZATION IN WARM WEATHER CONDITION APPLIED TO A MILK REFRIGERATION PLANT
ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΟΟΣΑ
NEW UNEP REPORT SHOWCASES NATURALS ON COMMERCIAL, TRANSPORT REFRIGERATION
FREIGHT ON ROAD: WHY EU SHIPPERS PREFER TRUCK TO TRAIN- STUDY
R32: AN "IMPROBABLE" ALTERNATIVE TO AMMONIA
COLD CHAIN MANAGEMENT TOOLS FOR THE OPTIMIZATION OF READY-TO-EAT FOOD PRODUCTS COLD CHAIN
ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΠΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ
ΣΕ ΦΑΣΗ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ LOGISTICS
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΕ – ΕΠΕ
ACTIONABLE INSIGHTS OF PERISHABLE LOGISTICS
CRYOGENIC FREEZING OF FRESH DATE FRUITS FOR QUALITY PRESERVATION DURING FROZEN STORAGE
FREEZE DRYING- APPLICATION IN FOOD PROCESSING AND BIOTECHNOLOGY
Ο «ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
A PERFECT MATCH: AMMONIA & TEMPER IN LARGE SCALE INDIRECT COOLING SYSTEM & USING EFFICIENT BRINE FOR DEFROST
ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΠΟΕ
A SYSTEMIC ANALYSIS OF REEFER LOGISTICS IN FOOD SUPPLY CHAIN
REFRIGERANT OPTIONS NOW AND IN THE FUTURE
FOOD TRANSPORT REFRIGERATION – APPROACHES TO REDUCE ENERGY CONSUMPTION & ENVIRONMENTAL IMPACTS OF ROAD TRANSPORT
CRYOGENIC ENERGY STORAGE AT REFRIGERATED FOOD WAREHOUSES
CARBON DIOXIDE CRYOGENIC TRANSPORT REFRIGERATION SYSTEMS
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣ
SUMMARY GUIDE TO THE NEW LEAK CHECKING REQUIREMENTS
TRACEABILITY IN FOOD AND AGRICULTURAL PRODUCTS
PUTTING THE FREEZE ON HFCs 2016
EUROPEAN HFC PRODUCERS SUPPORT ACTION UNDER THE MONTREAL PROTOCOL
ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ Η EFSA
ECSLA INDUSTRY NEWS JUNE 2016
ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017 ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.
ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.
INNOVATION IN AGRO FOOD SUPPLY CHAINS – THE EU POLICY CONTEXT
THE COMPETITIVE POSITION OF THE EUROPEAN FOOD AND DRINK INDUSTRY – REPORT
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΟΜΕΔΙ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ
QUALITY CONTROL IN FRUIT AND VEGETABLE PROCESSING
ΕΠΕΝΔΥΣΗ 6,7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
CODE OF PRACTICE FOR THE PROCESSING AND HANDLING OF QUICK FROZEN FOODS
ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4399/2016 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ
QUALITY UPGRADING COMPETITION AND TRADE POLICY
FROZEN FOODS HANDLING & STORAGE
TRADE IMPORT COMPETITION AND PRODUCTIVITY GROWTH IN THE FOOD INDUSTRY
ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
ADDED VALUE OF ICT IN LOGISTICS – HORIZONTAL COLLABORATION
SLURRY ICE THERMAL ENERGY STORAGE – DESIGN GUIDE
ΚΑΘΕΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
SHORT FOOD SUPPLY CHAINS AND LOCAL FOOD SYSTEMS IN THE EU
ΣΕ ΠΤΩΣΗ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 2014
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ LOGIC. 2016
AGRI FOOD SECTOR – THEORETICAL BACKGROUND AND CONCEPTUAL FRAMEWORK