Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2016
22/9/2016  

NOVELTIES OF FOOD FREEZING RESEARCH IN EUROPE AND BEYOND

22/9/2016  

MODELING OF TEMPERATURE CHANGES DURING TRANSPORT OF FRESH FISH PRODUCTS

21/9/2016  

BANANA VALUE CHAINS IN EUROPE & THE CONSEQUENCES OF UNFAIR TRADING PRACTICES

20/9/2016  

REFRIGERATION AND FREEZING OF FOODS

19/9/2016  

THE VULNERABILITY OF REFRIGERATED FOOD TO UNSTABLE POWER SUPPLIES- A SCOPING STUDY

19/9/2016  

HEALTH AND SAFETY

16/9/2016  

ENERGY SAVINGS FROM IMPROVED AIR DISTRIBUTION IN CHILLED FOOD MANUFACTURING FACILITIES

16/9/2016  

TRANSPORTATION: TRENDS AND CLAIMS

15/9/2016  

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Η ΓΓ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

15/9/2016  

TEMPERATURE CONTROLLED ROAD TRANSPORT IN THE EU

14/9/2016  

ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ – 3 ΕΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ_ ΤΟ ΦΕΚ

14/9/2016  

ΝΕΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΤΗΡΙΟΥ

14/9/2016  

DELIVERING CLEAN COLD AND POWER

13/9/2016  

PERFORMANCE RATING OF WATER CHILLING AND HEAT PUMP WATER HEATING PACKAGES USING THE VAPOR COMPRESSION CYCLE

13/9/2016  

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016 Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

12/9/2016  

THE FOOD COLD CHAIN AND CLIMATE CHANGE

12/9/2016  

AMMONIA_ CHILLERS AND LOW CHARGE REFRIGERATION SYSTEMS

9/9/2016  

INNOVATION IN CARBON AMMONIA ADSORPTION HEAT PUMP TECHNOLOGY: A CASE STUDY

9/9/2016  

HFO REFRIGERANT BEHAVIOUR IN COMPONENTS AND SYSTEMS

8/9/2016  

GLOBAL COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT DEMAND IS EXPECTED TO INCREASE BY 68% BY 2021

8/9/2016  

10 ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΡΚ

8/9/2016  

CREATING THE GLOBAL COLD CHAIN

7/9/2016  

THE EFFECT OF A NOVEL LOW TEMPERATURE SHORT TIME PROCESS TO EXTEND THE SHELF LIFE OF FLUID MILK

7/9/2016  

ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΓΩΓΕΙΣ

7/9/2016  

THE AGE OF FOOD EFFICIENCY

6/9/2016  

19th GCCA EUROPEAN COLD CHAIN CONFERENCE PRESENTATIONS (ΙΙ)

5/9/2016  

19th GCCA EUROPEAN COLD CHAIN CONFERENCE PRESENTATIONS

2/9/2016  

ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ «ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ» ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

2/9/2016  

EVALUATING LUBRICANTS FOR LOWER GWP REFRIGERANT COMPRESSOR OPERATION

5/8/2016  

MULTI TEMPERATURE HEAT PUMPS – A LITERATURE REVIEW

5/8/2016  

CFD MODELING OF AIR COOLING OF MULTIPLE BEEF CARCASSES USING 3D GEOMETRICAL MODELS

5/8/2016  

ΣΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ.

4/8/2016  

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 30% ΑΠΟ ΤΟ 2012

4/8/2016  

REFRIGERATED TRANSPORTATION – BEST PRACTICES GUIDE

3/8/2016  

FISH CANNING HANDBOOK

2/8/2016  

ECSLA APPOINTED TO COMMISSION EXPERT GROUP

2/8/2016  

OPERATION ANALYSIS ON REFRIGERATION SYSTEM WITH HEAT PIPE

1/8/2016  

ΕΩΣ ΤΙΣ 31/12 ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΑ ΟΔΙΚΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΑ

1/8/2016  

ENERGY AND EXERGY ANALYSIS FOR LOW TEMPERATURE REFRIGERATION SYSTEM FOR BIOGAS UPGRADING

29/7/2016  

COMPARATIVE ANALYSIS OF CO2 CYCLE ENHANCEMENTS

29/7/2016  

ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΕΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

28/7/2016  

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

28/7/2016  

THE OEWG 38: DEDICATED TO THE PHASE DOWN OF HYDROFLUOROCARBONS

28/7/2016  

THE ROLE OF SHORT FOOD SUPPLY CHAIN IN GREECE

28/7/2016  

ANALYSIS OF THE GREEK FOOD SUPPLY CHAIN

27/7/2016  

IMPROVING ENERGY EFFICIENCY WITHIN THE FOOD COLD CHAIN

27/7/2016  

CO2 HYDRATE SLURRIES FOR RAPID CHILLING OF FRESH FOOD PRODUCTS

27/7/2016  

ΙΕΛΚΑ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

26/7/2016  

COMPARATIVE ANALYSIS OF CERTAIN REQUIREMENTS OF FOOD LEGISLATION

26/7/2016  

UPDATE ON THE ILLEGAL TRADE IN OZONE- DEPLETING SUBSTANCES

22/7/2016  

EUROPEAN INDUSTRIAL & LOGISTICS: A LONG TERM VIEW

22/7/2016  

A TRANS-CRITICAL CO2 HEAT PUMP SYSTEM FOR WASTE HEAT UTILIZATION IN WARM WEATHER CONDITION APPLIED TO A MILK REFRIGERATION PLANT

21/7/2016  

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΟΟΣΑ

21/7/2016  

NEW UNEP REPORT SHOWCASES NATURALS ON COMMERCIAL, TRANSPORT REFRIGERATION

20/7/2016  

FREIGHT ON ROAD: WHY EU SHIPPERS PREFER TRUCK TO TRAIN- STUDY

20/7/2016  

R32: AN "IMPROBABLE" ALTERNATIVE TO AMMONIA

19/7/2016  

COLD CHAIN MANAGEMENT TOOLS FOR THE OPTIMIZATION OF READY-TO-EAT FOOD PRODUCTS COLD CHAIN

19/7/2016  

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΠΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

19/7/2016  

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ

19/7/2016  

ΣΕ ΦΑΣΗ ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ LOGISTICS

18/7/2016  

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΜΕ – ΕΠΕ

18/7/2016  

ACTIONABLE INSIGHTS OF PERISHABLE LOGISTICS

15/7/2016  

CRYOGENIC FREEZING OF FRESH DATE FRUITS FOR QUALITY PRESERVATION DURING FROZEN STORAGE

15/7/2016  

FREEZE DRYING- APPLICATION IN FOOD PROCESSING AND BIOTECHNOLOGY

14/7/2016  

Ο «ΟΔΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

14/7/2016  

A PERFECT MATCH: AMMONIA & TEMPER IN LARGE SCALE INDIRECT COOLING SYSTEM & USING EFFICIENT BRINE FOR DEFROST

13/7/2016  

ΔΕΙΚΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΠΟΕ

13/7/2016  

A SYSTEMIC ANALYSIS OF REEFER LOGISTICS IN FOOD SUPPLY CHAIN

12/7/2016  

REFRIGERANT OPTIONS NOW AND IN THE FUTURE

11/7/2016  

FOOD TRANSPORT REFRIGERATION – APPROACHES TO REDUCE ENERGY CONSUMPTION & ENVIRONMENTAL IMPACTS OF ROAD TRANSPORT

11/7/2016  

CRYOGENIC ENERGY STORAGE AT REFRIGERATED FOOD WAREHOUSES

8/7/2016  

CARBON DIOXIDE CRYOGENIC TRANSPORT REFRIGERATION SYSTEMS

7/7/2016  

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΣ

7/7/2016  

SUMMARY GUIDE TO THE NEW LEAK CHECKING REQUIREMENTS

6/7/2016  

TRACEABILITY IN FOOD AND AGRICULTURAL PRODUCTS

5/7/2016  

PUTTING THE FREEZE ON HFCs 2016

5/7/2016  

EUROPEAN HFC PRODUCERS SUPPORT ACTION UNDER THE MONTREAL PROTOCOL

4/7/2016  

ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕ Η EFSA

1/7/2016  

ECSLA INDUSTRY NEWS JUNE 2016

1/7/2016  

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017 ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

30/6/2016  

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.

30/6/2016  

INNOVATION IN AGRO FOOD SUPPLY CHAINS – THE EU POLICY CONTEXT

29/6/2016  

THE COMPETITIVE POSITION OF THE EUROPEAN FOOD AND DRINK INDUSTRY – REPORT

28/6/2016  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΥΠΟΜΕΔΙ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

28/6/2016  

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΡΕΑΤΟΣ

28/6/2016  

QUALITY CONTROL IN FRUIT AND VEGETABLE PROCESSING

27/6/2016  

ΕΠΕΝΔΥΣΗ 6,7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

27/6/2016  

CODE OF PRACTICE FOR THE PROCESSING AND HANDLING OF QUICK FROZEN FOODS

24/6/2016  

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4399/2016 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

23/6/2016  

QUALITY UPGRADING COMPETITION AND TRADE POLICY

22/6/2016  

FROZEN FOODS HANDLING & STORAGE

21/6/2016  

TRADE IMPORT COMPETITION AND PRODUCTIVITY GROWTH IN THE FOOD INDUSTRY

21/6/2016  

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

17/6/2016  

ADDED VALUE OF ICT IN LOGISTICS – HORIZONTAL COLLABORATION

17/6/2016  

SLURRY ICE THERMAL ENERGY STORAGE – DESIGN GUIDE

16/6/2016  

ΚΑΘΕΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

15/6/2016  

SHORT FOOD SUPPLY CHAINS AND LOCAL FOOD SYSTEMS IN THE EU

14/6/2016  

ΣΕ ΠΤΩΣΗ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ 2014

14/6/2016  

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ LOGIC. 2016

13/6/2016  

AGRI FOOD SECTOR – THEORETICAL BACKGROUND AND CONCEPTUAL FRAMEWORK



Σελίδα: 1 2 3 4