ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ
SUPPLY CHAIN TRACEABILITY TECHNOLOGY TOOLS
GLOBAL FOOD SECURITY INDEX 2016
ENERGY USE IN THE EU FOOD SECTOR
THE EFFECTS OF ECONOMIC CRISIS TO LOGISTICS OUTSOURCING
GREECE-MARKET SPECIAL DEVELOPMENTS IN THE GREEK HORTICULTURE SECTOR- AGRO LOGISTICS
EU F –GAS IMPORTS DOWN BY 40% - REPORT
RREVIEWING THE EUROPEAN INVESTMENT BANK’S CARBON FOOTPRINT METHOLOGY
Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΤΩΝ ΦΔΧ/ΕΔΧ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΙΝΗΣΙΑ
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΕΟΡΤΩΝ
THE COLD ECONOMY- WHY? WHAT? HOW?
LOGISTICS IN SMALL ISLANDS: CHALLENGES FOR SUSTAINABLE SUPPLY CHAIN SOLUTIONS
BRIEFING PAPER ON AGRICULTURE TRADE FACILITATION IN GREECE
UNLOCKING THE POTENTIAL OF GREEK AGRO-FOOD INDUSTRY
CONNECTING TO COMPLETE 2016- TRADE LOGISTICS IN THE GLOBAL ECONOMY
EFFICIENCY OF AIR DEHUMIDIFICATION ON THE DRYING PROCESS IN A FOOD PLANT
REFRIGERANT CHOICES FOR THE FUTURE- SMALL INDUSTRIAL REFRIGERATION APPLICATIONS
EXPERIMENTAL EVALUATION OF A CO2 TRANSCRITICAL REFRIGERATION PLANT WITH A DEDICATED MECHANICAL SUB COOLING
REFRIGERANT CONTAMINATION AND COUNTERFEITING_ RISKS EXPERIENCE AND POTENTIAL SOLUTIONS
CERTIFYING SUPPLY CHAIN PROFESSIONALS IN GREECE
A DECISION SUPPORT SYSTEM FOR COLD SUPPLY CHAIN NETWORK DESIGN
DX AMMONIA WITH SMART HOT GAS ‘SHG’ DEFROST
OECD ECONOMIC SURVEYS GREECE
ΜΟΛΙΣ ΤΟ 14% ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ 3PL ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 45.000 τ.μ.
EU PLATFORM ON FOOD LOSSES AND FOOD WASTE
GOOD PRACTICE CASE STUDY-REFRIGERATION
ENGINEERING BULLETIN - INDUSTRIAL COOLERS - HIGH PROFILE
COMMISSION PROPOSES NEW RULES FOR CONSUMER CENTRED CLEAN ENERGY TRANSITION
AMMONIA PIPING HANDBOOK 4th EDITION
CODE OF PRACTICE FOR REFRIGERANT LEAK TIGHTNESS IN COMPLIANCE WITH THE F-GAS REGULATION
ENERGY EFFICIENCY PRACTICES IN INDUSTRIAL REFRIGERATION
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΙΧ. ΤΑ ΑΡΘΡΑ 31-32
ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΠΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
COP22: THE ROLE OF REFRIGERATION IN THE COMBAT AGAINST CLIMATE CHANGE
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΆΧΥΝΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
R134a REFRIGERATION TECHNICIAN HANDBOOK
INDUSTRY SETS SIGHTS ON REDUCING REFRIGERANT LEAKAGES
CRISIS MANUAL MANAGEMENT
ΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΕΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
OPERATING A GLOBAL TEMPERATURE CONTROLLED SUPPLY CHAIN
SCIENTIFIC AND TECHNICAL ASSISTANCE ON THE EVALUATION OF THE TEMPERATURE TO BE APPLIED TO PRE PACKED FISHERY PRODUCTS
THEORETICAL AND EXPERIMENTAL INVESTIGATION OF A COMBINED R134a AND TRANSCRITICAL CO2 HEAT PUMP FOR SPACE HEATING
CO2 - A REFRIGERANT FROM THE PAST WITH PROSPECTS OF BEING ONE OF THE MAIN REFRIGERANTS IN THE FUTURE
ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ 2017
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & LOGISTICS
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ ΤΙΣ 31/3/17 ΓΙΑ ΤΟ ABS ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΡΤΖΗ ΣΤΑ ΦΔΧ
MAINTENANCE OF REFRIGERATION EQUIPMENT
EU MEAT AND POULTRY TRACEABILITY IMPLEMENTATION GUIDELINE
ΣΤΗΝ 20η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΕ
7 KEY CHALLENGES TO REFRIGERATED TRANSPORT
THE COST OF POOR DELIVERY: FOUR STEPS TO GO FROM “COST CENTRE” TO “COMPETITIVE ADVANTAGE”
HANDBOOK FOR INTRODUCTION OF FOOD TRACEABILITY SYSTEMS
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΔΕΙΩΝ ΕΔΥΜ ΕΤΟΥΣ 2017
AN EXPERIMENTAL AND NUMERICAL STUDY OF REFRIGERATOR HEAT LEAKAGE AT THE GASKET REGION
GUIDELINE FOR LIFE CYCLE CLIMATE PERFORMANCE
TECHNICAL PAPER- COMPARING EVAPORATIVE AND AIR COOLED CONDENSING IN AMMONIA AND HFC 507 REFRIGERATION SYSTEMS
Ο ΟΟΣΑ ΕΙΣΗΓΕΙΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ
CHILLED FOODS – A COMPREHENSIVE GUIDE
FROZEN FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
DIGITAL SUPPLY CHAIN
GREEK LOGISTICS- UNLOCKING GROWTH POTENTIAL THROUGH REGULATORY REFORM AND COMPLEMENTARY MEASURES
EU ECOLABEL FOR FOOD RETAILS STORES-REPORT
ASSESSMENT AND TYPOLOGY OF EXISTING CO2 CALCULATION TOOLS AND METHOLOGIES
DESIGNING AND OPERATING SAFE AMMONIA REFRIGERATION SYSTEMS
METHOLOGIES FOR EMISSION CALCULATIONS _ BEST PRACTICES IMPLICATIONS AND FUTURE TRENDS
GUIDE ON THE NEW F-GAS REGULATION (UPDATED)
INTERNATIONAL MILESTONE AGREEMENT ON THE PHASE DOWN OF HFC PRODUCTION AND CONSUMPTION
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
EU TRANSPORT SCOREBOARD 2016 – GREECE
ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
INDUSTRIAL REFRIGERATION AMMONIA & CO2 APPLICATIONS (HANDBOOK)
HANDBOOK OF FOOD PRESERVATION
ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΔΟΥΡΟΥ- ΤΣΙΑΛΤΑΣ
A FAIR COMPARISON OF CO2 AND PROPANE USED IN LIGHT COMMERCIAL APPLICATIONS FEATURING NATURAL REFRIGERANTS
FUTURE TECHNOLOGIES AND INNOVATIONS RELATING TO FREIGHT TRANSPORT WHICH ARE RELEVANT FOR CARBON FOOTPRINT CALCULATION
FOOD FREEZING TIMES AND HEAT TRANSFER COEFFICIENTS
ΝΕΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
COFRET PROJECT-EXISTING METHODS & TOOLS FOR CALCULATION OF CARBON FOOTPRINT OF TRANSPORT & LOGISTICS
CRYOGENIC VS MECHANICAL FOOD FREEZING
ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΥΛΙΚΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ
F-GAS REGULATION SHAKING UP THE HVAC&R INDUSTRY
GAS DETECTION IN REFRIGERATION SYSTEMS
ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΔΧ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (ΜΕΛΕΤΗ)
ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ
HYDROCARBONS AS REFRIGERANTS-INFORMATION PAPER
THE STATE OF SUSTAINABILITY SUPPLY CHAINS: BUILDING RESPONSIBLE AND RESILIENT SUPPLY CHAINS
HEALTH RISKS OF MATERIALS IN CONTACT WITH FOOD: TIGHTER EU SAFETY RULES NEEDED –TEXTS ADOPTED
CO2/NH3 CASCADE REFRIGERATION SYSTEM WITH A SECONDARY GLYCOL FLUID
EURAMMON SYMPOSIUM: THE FOOD AND RETAIL INDUSTRY GOES GREEN
A GUIDE TO TRACEABILITY WITH IN THE FISH INDUSTRY
RREFRIGERATION SYSTEM PERFORMANCE USING LIQUID SUCTION HEAT EXCHANGERS
ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
ENERGY SAVING WITH TOTAL ENERGY SYSTEM FOR COLD STORAGE
QUALITY BASED CLUSTERING OF FOOD PRODUCTS FOR CUSTOMIZED FOOD LOGISTICS
AIR BLAST FREEZERS AND THEIR SIGNIFICANCE TO FOOD FREEZING: A REVIEW
METHODS TO ASSESS ENERGY USAGE IN FOOD COLD STORES
NUMERICAL INVESTIGATION OF HEAT & MASS TRANSPORT & SURFACE CONDENSATION DUE TO FOOD RESPIRATION & TRANSPIRATION IN A REFRIGERATED SPACE
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
SIMULATION OF MOISTURE LOSS & HEAT LOADS IN REFRIGERATED STORAGE OF FRUITS & VEGETABLES