Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Ψάχνετε για Ψυγείο;

Διαβάστε τα οφέλη από τη χρήση Ψυγείων Δημοσίας Χρήσης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας παρουσιάσουμε το κατάλογο των Ψυγείων Δημόσιας Χρήσης (ΨΔΧ) που είναι μέλη της Ένωσης. Οι Επιχειρήσεις αυτές έχουν συνεχή υποστήριξη από την Ένωση, σε θέματα Νομοθεσίας, Εκπαίδευσης και γενικά των τάσεων στην Αγορά. Έτσι είναι πάντα σε ετοιμότητα, να σας προσφέρουν υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Επικοινωνήστε κατευθείαν με την Επιχείρηση στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, ή ελάτε σε επαφή μαζί μας στο info@cold.org.gr, για πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες αποθήκευσης και άλλες απαιτήσεις και ιδιομορφίες των προϊόντων σας, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία νομίζετε ότι μπορεί να σας προσφέρουμε. Η Ένωση και τα μέλη της θα σας εξυπηρετήσουν με προθυμία.

Ο κατάλογος των μελών μας αποτελεί επίσης ένα Οδηγό για τις Επιχειρήσεις - Προμηθευτές προϊόντων και Υπηρεσιών των Ψυγείων. Πολλές από τις επιχειρήσεις αυτές είναι συνδεδεμένα μέλη μας, και μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες στους τομείς που τους αφορούν.

Ενώ βρίσκεστε στην ιστοσελίδα μας, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τη Βιβλιοθήκη μας, τη σελίδα της ενημέρωσης, καθώς και να διαβάσετε τα οφέλη από τη χρήση ΨΔΧ