Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


Προφίλ Μέλους

TOYOTA Material Handling Greece AE

www.toyota-forklifts.gr
2η οδός Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου, Μαρκόπουλο, 190 03
Τηλ 22990-20200 Fax 22990-41362

E-mail info@gr.toyota-industries.eu

Αρμόδιος κ. Martin Joli

Δραστηριότητες: Περονοφόρα/ανυψωτικά μηχανήματα


Προφίλ:
Μια νέα δύναμη στο χώρο των Logistics, δημιουργήθηκε με την μετονομασία της BT Souel ΑΕ, που ηγείται στην αγορά τα τελευταία 24 χρόνια, σε TOYOTA Material Handling Greece ΑΕ (TMHGr) και εν συνεχεία την πρόσδεση στο άρμα της, της Περονοφόρα Φλαμιάτος ΑΕ.

Η νέα εταιρεία, η TOYOTA Material Handling Greece ΑΕ, προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για τον επαγγελματία της αποθήκευσης, της διανομής και εν γένει της διαχείρισης υλικών, ενώ παράλληλα παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.
Της νέας εταιρείας Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κ. Σπύρος Ολύμπιος.

Βασικές κατηγορίες προϊόντων της νέα εταιρείας είναι:
Α) Ανυψωτικά Περονοφόρα μηχανήματα
Β)Μεταλλικά συστήματα ραφιών αποθήκευσης
Γ)Εξοπλισμός χώρων φορτοεκφόρτωσης
Σε επίπεδο υπηρεσιών η TMHGr, προσφέρει στους συνεργάτες της:
Α)Υπηρεσίες After Sales Service
Β)Υπηρεσίες βραχυπρόθεσμης και μακροχρόνιας μίσθωσης μηχανημάτων.
Γ)Εκπόνηση μελετών σχεδιασμού και τοποθέτησης συστημάτων μεταλλικών ραφιών και dock points.

Μέσα από ένα ευρύ δίκτυo κινητών συνεργείων, η TMHGr βρίσκεται κοντά στους συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα με άμεση εξυπηρέτηση και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Στόχος της TMHGr, είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και προϊόντων και ο σεβασμός προς τον συνεργάτη. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με άξονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνεργατών μας και με στόχο την διαρκή βελτίωσή μας, κάτω από την νέα εταιρική μας ταυτότητα.

Μετά από 20 χρόνια αποκλειστικής εισαγωγής και διανομής των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων TOYOTA από την TOYOTA Ελλάς ΑΒΕΕ, η πρωτοβουλία της TOYOTA Group για την δημιουργία, μέσω των προαναφερομένων κινήσεων, μιας και μόνης οντότητας στην συγκεκριμένη δραστηριότητα αρχικά στην Ευρώπη και τώρα στην Ελλάδα, δημιουργεί έναν φυσικό ηγέτη στην αγορά των Logistics.