Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


Προφίλ Μέλους

MOBILE TECHNOLOGY SA

www.mobiletechnology.gr
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, ΤΚ. 17674, Καλλιθέα
Τηλ 210-9400002Fax 210-9423121

E-mail info@mobiletechnology.gr

Αρμόδιος κα Αλεξία Πασσάκου

Δραστηριότητες: Φορητά υπολογιστικά συστήματα, παραγωγή


Προφίλ:
Η Mobile Technology ιδρύθηκε το 2003 από καταξιωμένα στελέχη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής. Δραστηριοποιείται στον τομέα Συστημάτων Συλλογής Δεδομένων και Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων για επιχειρησιακά περιβάλλοντα και παρέχει ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις που προορίζονται για τα ακόλουθα πεδία εφαρμογής : Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου, Proof of Delivery, Field Service, Διαχείριση Αποθηκευτικών Χώρων, Λιανική, Law Enforcement και RFID.


Πιο συγκεκριμένα, η MOBILE TECHNOLOGY εμπορεύεται προϊόντα ηλεκτρονικού εξοπλισμού AIDC (Automatic identification and Data Capture) και δικτύων επικοινωνιών στον τομέα των Συστημάτων Συλλογής Δεδομένων (Automatic Data Collection). Επιπρόσθετα, παρέχει πλήρη υποστήριξη, ανταλλακτικά και αναλώσιμα των προαναφερθέντων προϊόντων, τα οποία προμηθεύεται από τους σημαντικότερους προμηθευτές διεθνώς, με την INTERMEC TECHNOLOGIES να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η εταιρεία αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εγκατάσταση και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων Φορητών Υπολογιστικών Συστημάτων, οι οποίες συντελούν στη βελτιστοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών και στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Κινητήριο μοχλό ανάπτυξης της MOBILE TECHNOLOGY αποτελεί η συστηματική επένδυσή της στην έρευνα και στη συνεχή εκπαίδευση των στελεχών της. Πράγματι, η εταιρεία διαθέτει μία καταρτισμένη ομάδα προγραμματιστών, μηχανικών συστημάτων και ηλεκτρονικών μηχανικών, ικανή όχι μόνο να υποστηρίξει τις σύγχρονες τεχνολογίες δικτύωσης, ανάπτυξης και εξοπλισμού, αλλά και να τις προσαρμόσει στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης. Οι εν λόγω τεχνολογίες περιλαμβάνουν τα εξής :
• Τερματικά βαριάς χρήσης με γραφικό interface
• Περιβάλλον ανάπτυξης τεχνολογίας Microsoft.NET
• Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα : DOS, Windows Mobile, Windows CE.net
• Ασύρματες τεχνολογίες δικτύωσης 3G, GPRS, GSM, RF 802,11b/g και Bluetooth
• Σύνδεση με δορυφορικά συστήματα GPS και περιβάλλοντα διαχείρισης στόλου


Η προσήλωση της Mobile Technology στην αναζήτηση καινοτόμων τεχνολογιών πάντα με γνώμονα το όφελος των πελατών της επιβεβαιώνεται από τη δραστηριότητα που έχει επιδείξει τόσο στο πεδίο του RFID, όσο και στην υποστήριξη φωνητικών εντολών από τερματικά, τεχνολογίες που πρώτη η εταιρεία εισήγαγε στην ελληνική αγορά.
Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Mobile Technology υποστηρίζει το μεγαλύτερο πλήθος εγκατεστημένων συστημάτων τιμολόγησης επί αυτοκινήτου, αλλά και τις περισσότερες εγκατεστημένες εφαρμογές σε αποθηκευτικούς χώρους πανελλαδικά, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται επιτυχώς στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Στο πελατολόγιό της εντάσσονται οι σημαντικότερες και πλέον ανταγωνιστικές επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα, καθώς και φορείς του Δημόσιου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα. Πρόκειται για εταιρείες που μολονότι δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους, θέτουν διαφορετικούς στόχους και διέπονται από διαφορετικές κουλτούρες, συνδέονται με έναν κοινό παρονομαστή. Τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που τους συνδέει με τη MOBILE TECHNOLOGY.