Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


Προφίλ Μέλους

ΕΛ. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΑΕΕ

www.caramanis.com
Αριστοτέλους 4,Ταύρος , 177 78
Τηλ 210-3471701-3Fax 210-3457027

E-mail george.caramanis@caramanis.com

Αρμόδιος κ. Γεώργιος Καραμανής

Δραστηριότητες:


Προφίλ:
Ο όμιλος εταιριών «Ελ. Καραμανής Α.Ε.Ε.» ιδρύθηκε το 1955 από τον Ελευθέριο Καραμανή και συνέδεσε το όνομά του με την ανάπτυξη της επαγγελματικής αλιείας στην Ελληνική Αγορά προσφέροντας πρωτοποριακά είδη με υψηλή ποιότητα.

Στα μέσα της του 1980, κατέχοντας εξέχουσα θέση στον κλάδο της επαγγελματικής αλιείας αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και στον νέο για την τότε ελληνική αγορά κλάδο της Ιχθυοκαλλιέργειας όπου οι προσπάθειες του στέφθηκαν με ανάλογη επιτυχία.

Σήμερα ο όμιλος κατέχει, ανάλογα με την κατηγορία προϊόντων, μερίδιο αγοράς που ξεπερνάει το 50% της αγοράς στην εισαγωγή και διάθεση ειδών επαγγελματικής αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας και καλύπτει κάθε περιοχή της Ελλάδος.

Έχοντας θέσει γερές βάσεις στους δυο προαναφερθέντες τομείς που ούτως η άλλως σχετίζονταν και με τον επαγγελματικό ρουχισμό και με την διαχείριση τροφίμων ο όμιλος αποφάσισε να επεκταθεί δυναμικά και σε νέους παρεμφερείς τομείς.

Έτσι στις Αρχές του νέου Αιώνα, ό όμιλος συνέχισε να αναπτύσσεται στους τομείς των Μέσων Ατομικής Προστασίας Εργαζομένων και των Μέσων Διαχείρισης Προϊόντων.

Σήμερα προσφέρονται ρουχισμός, υποδήματα και λοιπός εξοπλισμός ασφαλείας για άτομα που εργάζονται ή κινούνται σε επικίνδυνους ή λιγότερο φιλόξενους χώρους όπως ψυγεία, εργοτάξια, οικοδομές ή σε άτομα που έρχονται αντιμέτωπα με τα στοιχεία της φύσης. Φυσικά η γκάμα περιλαμβάνει και ρουχισμό, υποδήματα και λοιπό εξοπλισμό ασφαλείας για πιο απλές καθημερινές εργασίες όπως συσκευαστήρια, αποθήκες, οδηγούς κλπ.

Επίσης προσφέρονται πλαστικά δοχεία, μονωμένες δεξαμενές, παλέτες, κιβώτια, παλετοκιβώτια και εξαρτήματα χρήσιμα σε εταιρίες τροφίμων καθώς καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές HACCP και ISO.

Το 2003 προστέθηκε στον Όμιλο και η εταιρία <<ΙΧΘΥΟΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΑΒΕΕ>> που κατασκευάζει δίχτυα για την αλιεία, την Ιχθυοκαλλιέργειας και τους αθλητικούς χώρους.

Το εργοστάσιο, οι αποθήκες και τα γραφεία καταλαμβάνουν σήμερα συνολική επιφάνεια 3.600m2 σε Αθήνα και Λάρυμνα, εξυπηρετώντας απόλυτα τις ανάγκες του ομίλου στους τρείς βασικού τομείς: Α) Αλιεία, Β) Ιχθυοκαλλιέργεια, Γ) Μέσα Ατομικής Προστασίας Εργαζομένων και Μέσα Διαχείρισης Προϊόντων.


Οι βασικές αρχές που αποτελούν του θεμέλιου λίθους πάνω στους οποίους ο όμιλος «έχτισε» το εξαιρετικό του όνομα στην αγορά είναι ο «Σεβασμός στον Πελάτη» και η «Ποιότητα»


Υγιεινή, Ασφάλεια και Προστασία
Το Τρίπτυχο της Επιτυχίας

Οι παρούσες συνθήκες στον χώρο της αγοράς, προϊδεάζουν σε μεγάλο βαθμό για το τι θα ισχύσει στο μέλλον, σαν απαράβατος όρος για την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού και σαν προϋπόθεση επιτυχούς πορείας κάθε επιχείρησης.

Στη νέα αυτή εποχή, απαραίτητος όρος θα είναι ο συνδυασμός :

•Υγιεινή στους χώρους διακίνησης, αποθήκευσης, συντήρησης, επεξεργασίας και πώλησης των προϊόντων.

•Ασφάλεια των εργαζομένων αλλά και των προϊόντων από αστοχίες υλικών και ενεργειών.

•Προστασία της πελατείας αλλά και φήμης της επιχείρησης.

Το τι ακριβώς οφείλει να εκπληρώσει η επιχείρηση, προς το κοινό και τους εργαζομένους, αναλύεται σε ένα πλήθος κανονισμών, νομικών κειμένων και εγγράφων, σε τέτοια έκταση, που προκαλούν άγχος στους επιχειρηματίες και τα εντεταλμένα στελέχη γιατί πρέπει να μεριμνήσουν για την προστασία της Ανθρώπινης Ζωής και της παραγωγικότητας

Ο ρόλος των συνεργατών / συμβούλων σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι κάτι περισσότερο από καθοριστικός.

Ο εξειδικευμένος συνεργάτης / σύμβουλος, ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο / πελάτη και ο τελευταίος φροντίζει έτσι ώστε οι λειτουργίες της επιχειρησιακής μονάδας να είναι καθ' όλα άψογες, σε σημείο τελειότητας και πλήρους εξασφάλισης των αυστηρών απαιτήσεων της αγοράς.

Η ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Α.Ε.Ε., εδώ και 50 χρόνια, συμπεριέλαβε μεταξύ των άλλων ειδών που επέλεξε να εμπορευθεί και μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ), με πρώτους πελάτες τους αλιεργάτες, εργαζόμενους σε ιδιαίτερα σκληρές καιρικές συνθήκες. Η εμπιστοσύνη τους στην εταιρεία είναι η καλύτερη διαφήμιση για την ποιότητα των ειδών και την συνέπεια στην αγορά.


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα εξειδικευμένα άτομα της εταιρίας μας για να σας συμβουλεύσουν για τις ανάγκες σας.