Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


Προφίλ Μέλους

ΣΠΥΡΙΔΩΝ Κ.ΣΠΙΓΓΟΣ ΑΕΕ

www.spiggos.gr
Μάμαλοι, Αλεπού, Κέρκυρα, 491 00
Τηλ 26610-34552Fax 26610-31583

E-mail spiggos@otenet.gr

Αρμόδιος κ.Σπύρος Σπίγγος

Πεδίο 3750


Προφίλ:
Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1985 από την Ειρήνη Σπίγγου και το 1995 ανέλαβε τα ηνία ο Σπύρος Σπίγγος. Εξειδικεύεται στην εμπορία και διανομή οπωρολαχανικών και φρούτων. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην κεντρική αγορά της Κέρκυρας, στην είσοδο του νέου φρουρίου. Το 2008 ο Σπύρος Σπίγγος πήρε την απόφαση να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα ανανέωσης και προέβη στην αγορά οικοπέδου στην Αλεπού Κέρκυρας όπου εντός του 2009 αναγέρθηκε νέα υπερσύγχρονη μονάδα η οποία θα στεγάσει σύντομα το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Η νέα μονάδα έχει κατασκευασθεί βάσει των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών κτιρίων ελεγχόμενης θερμοκρασίας και έχει συνολική στεγασμένη έκταση 1000 m2. Στη νέα μονάδα μπορούν να αποθηκευθούν προϊόντα σε θερμοκρασίες από -20οC έως +25οC, σε 8 διαφορετικούς θαλάμους.
Η εταιρεία μας διαθέτει 10 ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 8 είναι ψυχόμενα. Παραδίδει καθημερινά σε όλη την Κέρκυρα και λειτουργεί καθημερινά, συμπεριλαμβανομένης της Κυριακής. Η επιλογή των προμηθευτών μας γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια και φροντίζουμε ο καθένας εξ αυτών να είναι ο καλύτερος στο είδος του. Οι προμηθευτές μας βρίσκονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και μας τροφοδοτούν καθημερινά. Παραδίδουμε σε: Μανάβικα, Σούπερ Μάρκετς, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία. Αναλαμβάνουμε τροφοδοσίες για Κρουαζιερόπλοια, καφέ μπαρ και καράβια της γραμμής.

Υπηρεσίες logistics, εμπορίας
Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στη θέση : Μάμαλη - Αλεπού είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Κέρκυρα και μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια νωπά προϊόντα από -20οC έως 25οC. Για κάθε έναν από τους 8 χώρους υπάρχει ξεχωριστό καταγραφικό μηχάνημα με ενσωματωμένο συναγερμό και διαφορετικές συνθήκες φύλαξης. Η εταιρεία βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας λήψης ISO 9001-2008. Εντός του 2010 θα έχει εγκατασταθεί και σύγχρονο σύστημα WMS, ηλεκτρονικής παρακολούθησης της αποθήκης και διανομής με τη χρήση bar code.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:
• Αποθήκευση
• Παραλαβή και ζύγιση
• Τυποποίηση, ανασυσκευασίες
• Εκτέλεση παραγγελιών (picking) με
δυνατότητα διαχείρισης μεταβλητού
βάρους
• Διανομή (ψυχόμενη ή ξηρού φόρτου)
από -20οC έως + 25οC
• Αντιπροσώπευση και διανομή επωνύμων προϊόντων για την Κέρκυρα και την Ήπειρο