Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


Προφίλ Μέλους

MED FRIGO A.E

www.medfrigo.gr
Διoδώρου 148, Χαράδρος, Πάτρα, 265 00
Τηλ 2610-461600Fax 2610-461615

E-mail info@medfrigo.gr

Αρμόδιος κ.Κωνσταντίνος Σπανός

Πεδίο 34.820


Προφίλ:
Η MED FRIGO είναι μια ιδιαίτερα ευέλικτη και δυναμική εταιρεία η οποία συστάθηκε με στόχο να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στην Διεθνή και Εθνική Μεταφορά με ψύξη καθώς και στις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Logistics. Από το 1991 η MED FRIGO έχοντας σαν πελάτες τις περισσότερες εγχώριες εταιρείες ιχθυοκαλλιέργειας είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία που αναπτύσσει δραστηριότητα στην μεταφορά φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων θαλάσσης, από την Ελλάδα στην Ευρώπη και αντίστροφα.
Με πιστοποιημένα και τεκμηριωμένα συστήματα ποιότητας ISO 9001 και ασφάλειας τροφίμων HACCP, η εταιρεία τηρεί όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νοητό και πραγματικό μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας και οι οποίες αφορούν τους κανόνες Ψυκτικής Αλυσίδας καθώς και τους κανόνες Υγιεινής.
Η MED FRIGO με κεντρική έδρα την Πάτρα - το κύριο λιμάνι που συνδέει την Ελλάδα με την Ιταλία και όλη την υπόλοιπη Ευρώπη - και με υποκατάστημα στον Ασπρόπυργο Αττικής διακινεί κατά μέσο όρο 250 έως 300 φορτηγά ψυγεία το μήνα, διανέμοντας προϊόντα θαλάσσης (φρέσκα & κατεψυγμένα) σε περισσότερα από 200 σημεία παράδοσης στην Ευρώπη (Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία) με προγραμματισμένες αναχωρήσεις 365 ημέρες το χρόνο.
Η πολύχρονη εμπειρία μας στην διανομή σε συνδυασμό με τους βασικούς μας στόχους που είναι ο εκσυγχρονισμός, η ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική και η συνέπεια αποτελούν εγγύηση για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών μεταφορών και logistics. Η εταιρεία μας με το προσωπικό της, την εμπειρία της, την υλικοτεχνική της υποδομή και με φιλοσοφία χτισμένη σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών της, μπορεί να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες, δίνοντας λύσεις που ανταποκρίνονται στα μέτρα και στις ανάγκες του πελάτη.