Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


Προφίλ Μέλους

ΔΑΝΙΗΛ ΙΩΑΝ. ΠΑΠΠΑΣ-ECOREF

www.ecoref.gr
Πλατεία Αγίων Θεοδώρων 1, Αθήνα, 105 61
Τηλ 210-3315256-7-8Fax 210-3315259

E-mail info@ecoref.gr

Αρμόδιος κ.Δανιήλ Παππάς

Δραστηριότητες: Μελέτες – Παροχή Έργου Συμβούλων Μηχανικών σε Βιομηχανική Ψύξη, Κλιματισμό, Η/Μ Εγκαταστάσεις, και Ειδικών Έργων, Εξοικονόμηση Ενέργειας, Μελέτες Αντικατάστασης R22 , Σχεδιασμός Συστημάτων Αυτοματισμού και Παρακολούθησης Εγκαταστάσεων, Μελέτη και σχεδιασμός δικτύων, Εκτιμήσεις Βιομηχανικού Εξοπλισμού και Βιομηχανιών, Διαχείριση Έργου, Commissioning


Προφίλ:
Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο από το 1973. Με εμπειρία που ξεπερνά τα 35 χρόνια, σε μελέτες εγκαταστάσεων βιομηχανικής ψύξεως, κλιματισμού και ειδικών έργων και πάνω από 150 έργα στο ενεργητικό μας, έχουμε σαφή προσανατολισμό στο σχεδιασμό και την υλοποίηση εγκαταστάσεων ενεργειακά οικονομικότερων και φιλικότερων προς το περιβάλλον (σχεδιασμός με γνώμονα την βελτίωση του βαθμού απόδοσης των εγκαταστάσεων, την μείωση των ηλεκτρικών καταναλώσεων και την μείωση του TEWI factor). Εξειδικευμένοι σε: Αλλαντοποιεία, Σφαγεία, Παγοποιεία, Παγοδρόμια, Ιχθυόσκαλες, Μονάδες Επεξεργασίας Τροφίμων. Επιστημονικά ειδικευμένοι στην αντικατάσταση του R22 με λιγότερο βλαβερά για το περιβάλλον ψυκτικά μέσα και τη βελτίωση της λειτουργίας εγκαταστάσεων με το σχεδιασμό και την υλοποίηση συστημάτων αυτοματισμού και παρακολούθησης. Μερικά αντιπροσωπευτικά μας έργα περιλαμβάνουν:
- Μελέτη σύγχρονων βιομηχανικών εγκαταστάσεων πλήρως ανεξαρτητοποιημένων από τα ψυκτικά μέσα
- Σκοπιμότητα αλλαγής ψυκτικών μέσων (βάση οδηγίας 2037/2000 της Ε.Ε.) και περιορισμό της χρήσης ψυκτικού μέσου (Project: MINIREF της Ε.Ε.)
- Σύγχρονα παγοποιεία
- Τεχνητή ωρίμανση σε βιομηχανίες τροφίμων
- Θάλαμοι επίτευξης μεταβλητών κλιματικών συνθηκών για την πιστοποίηση θερμομονώσεων – ψυκτικών μηχανημάτων φορτηγών αυτοκινήτων (κατά ΑΤΡ)
- Εποπτεία σωστής συντήρησης
- Ειδικοί εξαερισμοί εστιατορίων – κέντρων διασκέδασης
- Εγκαταστάσεις και ειδικός κλιματισμός σε Data Centers
- Υποσταθμοί και διανομή ηλεκτρικής ενέργειας με bus bars

Ενδεικτική λίστα πελατών μας:
- Creta Farm Α.Ε.
- ΔΩΔΩΝΗ Α.Β.Γ.Η.
- Leader Α.Ε.
- ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΛΥΨΩ Α.Ε.
- Bella Frutta S.A.
- ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.
- Παραδεισιώτης ΛΤΔ.
- Baraonda (Athens)
- ΒΙΚΗ Α.Ε.
- United Milk Company (UMC) Bulgaria (ανήκει στην Vivartia από το 2007)
- ΕΥΡΟΦΑΡΜΑ Α.Β.Ε.Ε.
- Δ. ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΑΕΒΕ
- ΦΙΔΕΟΓΛΟΥ (Παγοποιεία)
- Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.)
- Carrier Hellas Α.Ε.
- FARMAZAK A.E.