Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2012 > ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΔΕΗ

 Προς μεγάλη μας ικανοποίηση διαβάζουμε σήμερα το άρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας Capital σχετικά με τις εκπτώσεις στα τιμολόγια για τις επιχειρήσεις που εξετάζει η ΔΕΗ και το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

          Όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει ο Ταμίας της ΕΕΒΨ και Διευθύνων Σύμβουλος των Ψυγείων ΄΄ΚΑΛΥΨΩ Α.Ε.Β.Ε.΄΄κ. Νικόλαος Δημουλάς, ο οποίος και μας παρέθεσε το άρθρο προς πληροφόρηση, η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι σημαντική με τις μονομερείς αυξήσεις παντού εδώ και τρία χρόνια, ενώ ως ένθερμος υποστηρικτής της συλλογικής επιθετικής διαπραγμάτευσης με τη ΔΕΗ αναφέρει πως είναι απολύτως θεμητό και αναγκαίο να διαμορφώνουμε τα γεγονότα όπου μπορούμε αντί απλώς να τα ακολουθούμε.

          Η ΕΕΒΨ που είναι απολύτως σύμφωνη με τη φιλοσοφία ΄΄η ισχύς εν τη ενώσει΄΄ δεσμεύεται να παρακολουθήσει στενά τις εξελίξεις στο θέμα αυτό και από μεριάς της να συνεχίσει την πίεση προς αυτή την κατεύθυνση για να θέσει σε σωστά μέτρα τις παράλογες χρεώσεις της ΔΕΗ που καθιστούν την εύρυθμη και ένομη λειτουργία των επιχειρήσεων δυσβάσταχτη.