Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2012 > ΑΠΟΗΧΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ LOGI.C 2012 ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ- ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΕΒΨ

Την περασμένη Παρασκευή 02 Μαρτίου του 2012 έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο το Συνέδριο του Supply Chain & Logistics, LOGI.C 2012, και ειδικότερα η εξαιρετικά σημαντική ενότητα ''FOOD&COLD LOGISTICS-ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ PROJECT ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ''. Συζητήθηκαν φλέγοντα ζητήματα του κλάδου των ψυχρών Logistics, με σημαντικούς ομιλητές, logistics managers από μεγάλες ιδιωτικές εταιρίες, οι οποίοι δώσαν μια εικόνα της σημερινής κατάστασης και των λύσεων που εφαρμόζουν στις εταιρίες τους για την προσαρμογή τους στις σύγχρονες αναγκαστικές αλλαγές που επιβάλει η εθνική και παγκόσμια οικονομική κατάσταση. 

          Η παρουσία της ΕΕΒΨ στο Συνέδριο υπήρξε ισχυρή με δυο σημαντικές ομιλίες των κ. Τσιφτσή (απουσία του κ. Ζηκούλη), από την Executive Insurence Brokers, επίσημο ασφαλιστή της ΕΕΒΨ, που ανέλυσε το φλέγον θέματης Αστικής Ευθύνης Αποθηκευτή, και κ. Ν. Χαριτωνίδη, επίτιμο πρόεδρο της ΕΕΒΨ,ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά το μεγάλο ζήτημα της Κοστολόγησης Υπηρεσιών 3PL. Επίσης, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα υπήρξε και η ομιλία του κ. Λάμπρου από την εταιρία ΜΑΒΕ ΑΕΒΕ, τακτικό μέλος της ΕΕΒΨ, που ανέλυσε τις αλλαγές που έχουν επέλθει στη διανομή τροφίμων και ψυχρού φορτίου.

  Βρείτε όλες τις παρουσιάσεις σε μορφή .pdf αρχείου στη Βιβλιοθήκη της ΕΕΒΨ, στο φάκελο ΄΄25. ΣΥΝΕΔΡΙΟ LOGI.C 2012 ΖΑΠΠΕΙΟ 02.03.2012΄΄.