Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2012 > ΣΥΝΕΔΡΙΟ LOGI.C 2012 ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ 1-3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Με δεδομένο το κύρος τους ύστερα από τρεις πετυχημένες διοργανώσεις, οι πολύ-ημερίδες LOGI.C δίνουν και πάλι ραντεβού με την αγορά μεταξύ 1-3 Μαρτίου 2012 στην Αίγλη Ζαππείου.

Τα Logistics Conferences πουδιοργανώνει η o.mind Creatives, και υποστηρίζουν τα περιοδικά Supply ChainLogistics και Cargo Plus,αλλά και το www.supply-chain.gr, αναμένεται να δώσουν ηχηρό μήνυμα στην αγορά σε μια περίοδο εσωστρέφειας, αναδεικνύοντας ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο αναφορικά με την Στρατηγική Διαχείριση της Κρίσης στο σύνολο της ΕφοδιαστικήςΑλυσίδας.

Στις τρεις ημέρες των πολύ-ημερίδων LOGI.C2012, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί, θεσμικοί και πολιτειακοί παράγοντες θα συναντηθούν και θα λάβουν μέρος σε παράλληλα roundtables,workshops, ημερίδες, επιχειρώντας να εντρυφήσουν σε όλα τα σημαντικά και επίκαιρα θέματα της αγοράς των Logistics,της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Εμπορευματικών Μεταφορών, ανάγοντας τις πολύ-ημερίδες LOGI.C σε έναν από τους πλέον σημαντικούς θεσμούς ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων του κλάδου.

Οι βασικές θεματικές με τις οποίες θα ασχοληθούν τα εφετινά LOGI.θα αφορούν σε:

  • Εξαγωγές & Εφοδιαστική Αλυσίδα
  • Strategically Managing the Risk in Supply Chains
  • Food & Cold Logistics
  • Health & Cosmetics Logistics
  • Οδικές Μεταφορές – Το παρόν, το μέλλον, οι προοπτικές

Στις 2 Μαρτίου, την Ενότητα Food & Cold Logistics θα ανοίξει ο συνεργάτης ασφαλίσεων της ΕΕΒΨ κ. Απόστολος Ζηκούλης με την ομιλία του σχετικά με την Αστική Ευθύνη Αποθηκευτού, και θα συνεχίσει ο πρώην Πρόεδρος της ΕΕΒΨ κ. Νικόλαος Χαριτωνίδης με μια ενδιαφέρουσα ομιλία σχετικά με την Κοστολόγηση των Υπηρεσιών 3PL.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα δείτε εδώ.