Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2007-2011 > ΣΥΝΕΔΡΙΟ ECSLA- ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2011

Την 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2011 θα λάβει χώρα το φθινοπωρινό συνέδριο της ECSLA (European Cold Storage & Logistics Association) σε συνεργασία με τη ΓαλλικήΈνωση Βιομηχανιών Ψύξης USNEF, στο Παρίσι με θέμα ΄΄ Βιωσιμότητα σε όλη την ψυκτική αλυσίδα ΄΄.

Εξοικονόμηση ενέργειας, οικονομικά και αποδοτικότητα είναι λίγοι μόνο από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγικότητα και όλοι οι ενδιαφερόμενοι στην ψυκτική αλυσίδαμπορούν να επωφεληθούν από τις ομιλίες των:

oMr.Aplain Hamel, Διευθυντής Μεθόδων και Διεργασιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας της Carrefour

oMr.Bertrand Bompas, Διευθυντής Λιανικής της STEF-TFE

oMr.Henri-Roger Estrade, Διευθυντής Εφοδιαστικής αλυσίδας Δυτικής Ευρώπης της PepsiCo

οι οποίοι θα παρουσιάσουν παραδείγματα μελέτης περιπτώσεων σχετικά με τη βιωσιμότητα στην αλυσίδα, με σκοπό να θα βοηθήσουν στη βελτίωση λειτουργίας και μείωση κόστους.

Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, κύριο θέμα συζήτησης θα αποτελέσει η ΄΄Διασύνδεση όλων των ζωτικών συνδέσμων της ψυκτικής αλυσίδας στην Ευρώπη΄΄, όπου επιχειρηματίες ψυκτικών αποθηκών, προμηθευτές και στελέχη ενώσεων θα ανταλλάξουν πληροφορίες και ιδέες σχετικά με την ενίσχυση και την προβολή της βιομηχανίας ψύχους. Μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένοι ομιλητές για την εν λόγω ημερίδα έχουν δηλώσει ο κ. Brian Young (Βρετανική Ένωση Κατεψυγμένων Τροφίμων), ο κ. Christian Millet ( Γαλλική Ένωση Παραγωγών ΚατεψυγμένωνΤροφίμων και Παγωτού) και η κ. Danielle Lo Stimolo ( Ευρωπαϊκή Ένωση για την Εμπορία και τη Διακίνηση Κατεψυγμένων Τροφίμων και Παγωτού).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη ενότητες σχετικά με τη Λειτουργία και τις Τεχνολογίες Ψυκτικών αποθηκών, Ψυκτική και Ενεργειακή Αποδοτικότητα, Κυβερνητικά Θέματα και Lobbying και Προγράμματα Οικονομίας και Μελών.