Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2007-2011 > Η KUEHNE&NAGEL Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

Η Kuehne&Nagel(Κ&Ν) που εδρεύει στην Ελβετία, αναδείχθηκε η μεγαλύτερη εταιρία διαμεταφοράς εμπορευμάτων παγκοσμίως, σύμφωναμε επίσημη έκθεση της εταιρίας ερευνών και ανάλυσης της παγκόσμιας βιομηχανίας logistics ''Transport Intelligence''. Το έτος 2010 η εταιρία διαχειρήστηκε περίπου το ένα δέκατο των παγκόσμιων εναέριων και θαλάσσιων μεταφορών βάσει εσόδων, με δεύτερη τη γερμανική DHL Global Forwarding και τις DB Schenker Logistics και Panalpina να έπονται. Οι Ευρωπαίοι μεταφορείς κυριάρχησαν στην αγορά, κατέχοντας τις έξι από τις κορυφαίες δέκα θέσεις παγκοσμίως.

Με μια νέα αποφασιστική επιχειρηματική κίνηση, η K&N προχώρησε στην εξαγορά της ολλανδικής εταιρίας διαχείρησης φρέσκων ευπαθών προϊόντων  ''J van de Put''. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, σκοπός της εξαγοράς ήταν η ενίσχυση του δικτύου διανομών της, door-to-door (πόρτα-πόρτα) στην Ολλανδική αγορά και η φήμη της εξαγορασθείσας εταιρίας που μπορεί να της εγγυηθεί τη μεγαλύτερη διείσδυση στην αγορά. Η J van de Put είναι γνωστή για τη διαχείρηση φορτίων φρέσκων και ευπαθών προϊόντων κυρίως μέσω αερομεταφοράς, προσφέρει πλήρες πακέτο υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων και συσκευασίας σε κενό αέρος, αποθήκευση σε ελεγχόμενες συνθήκες,  πιστοποιήσεις, τελωνειακές υπηρεσίες, διανομή και παράδοση σε όλη την Ευρώπη.

Η K&αποτελεί υπόδειγμα επιχειρηματικής πρακτικής και προωθεί δυναμικά και σταθερά τη δράση της σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά, στον τομέα των Logistics και σε μια παγκόσμια δύσκολη οικονομική περίοδο, με αξιόλογη επιτυχία. 

Στην Ελλάδα, η θυγατρική KUEHNE + NAGEL Α.Ε. είναι εξειδικευµένη στις μεταφορές και στην παροχή υπηρεσιών logistics. Με 7 αποθήκες συνολικής καλυµµένης επιφάνειας 115.0000 τ.µ., παρέχει αποθήκευση ξηρού και ψυχρού φορτίου όπως τρόφιµα, τσιγάρα, ρούχα, ηλεκτρικές συσκευές, ειδη οικιακής χρήσης κτλ. Η αποθήκη ψυχρού φορτίου, όγκου 125.000 κιβ. µέτρων και έκτασης 17.200 τ.µ., λειτουργεί 7 ηµέρες την εβδοµάδα όλο το 24ωρο. Ανάλογα µε τις ανάγκες του πελάτη, η εταιρία µπορεί να χρησιµοποιήσει δικό της σύστηµα πληροφορικής (WMS) ή να εφαρµόσει το σύστηµα του πελάτη, ενώ χάρη στην εµπειρία της στο outsourcing , η Κ&Ν Α.Ε. έχει την ικανότητα να βοηθήσει τους πελάτες της να διαχειρίζονται τις αλλαγές του επιχειρηµατικού περιβάλλοντος. Επίσης, διασφαλίζει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, υγιεινής και ποιότητας σύµφωνα µε τη νοµοθεσία, τη πολιτική της και τις απαιτήσεις των πελατών. Η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους έχει τη χαρά να αποτελεί η Κ&Ν Α.Ε. τακτικό μέλος της.