Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2007-2011 > ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Τα Παγοποιεία- Ψυγεία ΚΑΜΑΤΖΗΣ είναι το νέο τακτικό μέλος της Ένωσης από την Χαλκίδα. Το Ψυγείο αυτό έχει χωρητικότητα 5000 κμ και η κύρια δραστηριότητά του περιγράφεται ως εξής: Logistics, Συσκευασία & Τυποποίηση αγροτικών προϊόντων. Πατήστε εδώ για περισσότερα στοιχεία.

 

Επίσης έγιναν συνδεδεμένα μέλη της Ένωσης οι παρακάτω εταιρίες :

 

  • Η Frost-it refrigeration s.a από την Θεσσαλονίκη η οποία έχει ως δραστηριότητα την Επαγγελματική ψύξη και τα ψυκτικά μηχανήματα. Επίσης  είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες στην Πώληση - εγκατάσταση – συντήρηση, επαγγελματικών ψυγείων, ψυκτικών θαλάμων, ψυκτικών μηχανημάτων και κεντρικών μονάδων ψύξης. Πατήστε εδώ για το προφίλ.

 

  • Η G4S Telematix S.A. που έχει ως δραστηριότητα την Παροχή προηγμένων υπηρεσιών & προϊόντων πληροφορικής & τηλεματικής. Η G4S Telematix S.A. είναι μέλος της G4S/ Group 4 Securicor, του μεγαλύτερου παγκόσμιου Ομίλου ασφαλείας. Οδηγεί  τις εξελίξεις στην Ελληνική αγορά εφαρμογών τηλεματικής, με περισσότερα από 8000 εγκατεστημένα συστήματα, εξυπηρετώντας πάνω από 250 εταιρίες. Διαθέτει το μοναδικό, πιστοποιημένο Κεντρικό Σταθμό Τηλεματικών Εφαρμογών στην Ελλάδα με αδιάλειπτη λειτουργία. Πατήστε εδώ για το προφίλ.

 

Η Ένωση με το χρόνο έχει δημιουργήσει μία πολύ καλή βάση με τα μέλη της, τακτικά και συνδεδεμένα, όπου ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να έχει μία πλήρη ενημέρωση για τον κλάδο της ψύξης και τους σχετικούς κλάδους με αυτόν. Επίσης, τα ίδια τα μέλη της Ένωσης έχουν αυξημένα οφέλη από αυτό μιας και προβάλλονται πιο εύκολα και έχουν στη διάθεσή τους μια εκτεταμένη γκάμα συνεργατών / προμηθευτών, έτοιμων να τους εξυπηρετήσουν.