Το κεντρικό θέμα της συνάντησης της Ομάδας Εργασίας ήταν επικείμενες πρωτοβουλίες της DG SANTE στον τομέα της υγιεινής και πιο συγκεκριμένα: - Πρωτοβουλίες της ΕΕ για να διευκολυνθεί η εφαρμογή του HACCP στον τομέα των τροφίμων και των ζωοτροφών και
- Ένα έγγραφο κατευθυντήριων γραμμών της ΕΕ σχετικά με τις ορθές πρακτικές υγιεινής για τα φρούτα και τα λαχανικά
- Οι συνθήκες θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση του κρέατος
- Ο Κανονισμός αριθμ 853/2004
Στη βιβλιοθήκη των μελών μας στο φάκελο ecsla -> ecsla ενημέρωση δείτε τα εξής - EU initiatives to facilitate the implementation of HACCP in the food and feed sector and
- an EU guidance document on good hygiene practice for fruit and vegetables
- ECSLA-NAC 10/15 & 11/15: DG SANTE Working Group on Hygiene: Temperature conditions during transport and storage of meat
[ΠΗΓΗ:www.ecsla.eu ] |