Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2015 > ΕΩΣ ΤΙΣ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ TRANSPORT & LOGISTICS AWARDS

ΤαTransport & Logistics Awards, η θεσμοθετημένη διοργάνωση βραβείων στο χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Logistics και των Μεταφορών στην Ελλάδα,ανακοινώνουν ότι το deadline για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι η 8η Απριλίου 2015.

Τα βραβεία διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την BoussiasCommunications και το Supply Chain Institute και στόχος τους είναι να αναδείξουν εταιρείες, ομάδες και στελέχη που έχουν φέρει σε πέρας πρωτοβουλίες,έργα και καινοτομίες που προσέφεραν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση ή/και ενίσχυσαν την εθνική οικονομία. 

Επιπλέον,φέτος τα Transport & Logistics Awards φιλοξενούν τα 2α Ελληνικά Βραβεία Αριστείας στα Logistics που διοργανώνει το ILME, μέσω των οποίων οι υποψήφιοι μπορούν να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον κορυφαίο ευρωπαϊκό θεσμό βραβείων “European Gold Medal in Logistics & Supply Chain” – Projectof the Year 2016 – ILME.

Η κριτική επιτροπή των Transport & Logistics Awards αποτελείται από σημαντικές προσωπικότητες του ακαδημαϊκού τομέα και διακεκριμένα στελέχη του ιδιωτικού τομέα και κλαδικών φορέων:   

-Kαθ. Γιώργος Γιαννόπουλος, αντ. Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Διευθυντής Ινστιτούτου Μεταφορών (ΙΜΕΤ), Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)

-Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

-Καθ.Κωνσταντίνος Αντωνίου, Αναπληρωτής Καθηγητής, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο &Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ)

-Καθ.Γεώργιος Δουκίδης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν -ELTRUN,Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

-Γιάννης Κυριακού, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, ΣΕΒ

-Βασίλης Μπαρμπαγιάννης, Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΥΝΔΔΕ&L

-Αντώνης Κουκουριτάκης, Head of LogisticsINTOPS Region, Novartis Consumer Health

-Δημήτρης Μποστάνης, Chief Supply ChainDirector, Frigoglass

-Καθ.Ευστράτιος Παπαδημητρίου, Πανεπιστήμιο Πειραιά

-Καθ.Xρήστος Ταραντίλης, Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η τελετή απονομής των βραβείων θα λάβει χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο τον Μαΐο του 2015.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία: http://www.tlawards.gr 

[ΠΗΓΗ:http://www.metaforespress.gr/]