Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2015 > ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ MED FRIGO

Επέκταση δραστηριοτήτων σε νέες αγορές, με παράλληλη ισχυροποίηση της θέσης της, μέσω παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών στην εφοδιαστική αλυσίδα που αποτελούν εργαλεία στα χέρια του πελάτη, προβλέπει ο σχεδιασμός της διοίκησης της MEDFRIGO για την τρέχουσα χρήση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Med Frigo, επικεντρώνεται στα logistics και τη διεθνή μεταφορά τροφίμων από και προς την Ευρώπη, με υψηλή εξειδίκευση στην αποθήκευση – διανομή και μεταφορά εμπορευμάτων ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Η διάρθρωση της εταιρείας για την καλύτερη και πλήρως εξατομικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών της έχει τρία διακριτά τμήματα. Τη MED FRIGO, που ουσιαστικά αποτελεί και τον πυρήνα των δραστηριοτήτων, την CARGO MED, που εξειδικεύεται στη συλλογή και τη διεθνή μεταφορά φορτίων από την Ευρώπη προς την Ελλάδα με έμφαση στην groupage μεταφορά προϊόντων, και τη MED WIN, η οποία συλλέγει,διαχειρίζεται και διανέμει σε καθημερινή βάση προϊόντα στη Νοτιοδυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα,η Med Win αποτελεί τη νέα δραστηριότητα της Med Frigo, η οποία έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των παραγωγών κάθε είδους για την αποθήκευση, διανομή και μεταφορά των προϊόντων τους καθημερινά στην Πελοπόννησο και την Αιτωλοακαρνανία. Στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη της νέας υπηρεσίας,διευρύνοντας περαιτέρω το πελατολόγιο της.


Ταυτόχρονα η Med Frigo, η οποία σήμερα διανέμει σε περισσότερα από 400 σημεία την εβδομάδα, σε 13 κράτη της Ευρώπης, επεκτείνει, μέσω διεθνών συνεργασιών, το δίκτυο διανομής σε νέες αγορές προς την Ευρώπη και διευρύνει τα σημεία παράδοσης στα κράτη που ήδη εξυπηρετεί. (Ιταλία, Γαλλία,Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Δανία, Αυστρία, Ελβετία,Σλοβενία, Τσεχία, Βέλγιο).

Τέλος, η εταιρεία αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της μέσω αύξησης των σημείων συγκέντρωσης /παραλαβής από την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ν. Γαλλία και την Ιταλία, για τους συνεργάτες που «εισάγουν» τα προϊόντα τους από την Ευρώπη προς την Ελλάδα, ενώ εστιάζει στην groupage μεταφορά προϊόντων.

Σημειώνεται ότι το 2014 η Med Frigo απέσπασε το βραβείο «Άριστης Επίδοσης» για την ολοκληρωμένη παροχή Υπηρεσιών Logistics & Μεταφορών, καθώς και το βραβείο «Υψηλής Επίδοσης» για τη σημαντική επενδυτική δραστηριότητά της, από τα"Transport & Logistics Awards" που διοργανώθηκαν από το SupplyChain Institute και την Boussias Communications.