Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2007-2011 > Η ΣΠΥΡΙΔΩΝ Κ.ΣΠΙΓΓΟΣ ΑΕΕ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η εταιρία ΣΠΥΡΙΔΩΝ Κ.ΣΠΙΓΓΟΣ ΑΕΕ είναι το νέο τακτικό μέλος της Ένωσης από την Κέρκυρα το οποίο παρέχει και υπηρεσίες ψυχρής αποθήκευσης. Ακολουθεί περιγραφή των στοιχείων της εταιρίας και σύντομο προφίλ:

 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ Κ.ΣΠΙΓΓΟΣ ΑΕΕ

Μάμαλοι, Αλεπού, Κέρκυρα, 491 00

Τηλ 26610-34552

Φαξ 26610-31583

e-mail spiggos@otenet.gr

www.spiggos.gr

Αρμόδιος κ.Σπύρος Σπίγγος

Χωρ. ψυκτ. εγκατ.(κ.μ.) 750

Δραστηριότητα: Τρόφιμα, οπωρολαχανικά

 

 

Προφίλ:

 

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1985 από την Ειρήνη Σπίγγου και το 1995 ανέλαβε τα ηνία ο Σπύρος Σπίγγος. Εξειδικεύεται στην εμπορία και διανομή οπωρολαχανικών και φρούτων. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην κεντρική αγορά της Κέρκυρας, στην είσοδο του νέου φρουρίου.  Το 2008 ο Σπύρος Σπίγγος πήρε την απόφαση να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα ανανέωσης και προέβη στην αγορά οικοπέδου στην Αλεπού Κέρκυρας όπου εντός του 2009 αναγέρθηκε νέα υπερσύγχρονη μονάδα η οποία θα στεγάσει σύντομα το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Η νέα μονάδα έχει κατασκευασθεί βάσει των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών κτιρίων ελεγχόμενης θερμοκρασίας και έχει συνολική στεγασμένη έκταση 1000 m2. Στη νέα μονάδα μπορούν να υποθηκευθούν προϊόντα σε θερμοκρασίες από -20οC έως +25οC, σε 8 διαφορετικούς θαλάμους.

Η εταιρεία μας διαθέτει 10 ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 8 είναι ψυχόμενα. Παραδίδει καθημερινά σε όλη την Κέρκυρα και λειτουργεί καθημερινά, συμπεριλαμβανομένης της Κυριακής. Η επιλογή των προμηθευτών μας γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια και φροντίζουμε ο καθένας εξ αυτών να είναι ο καλύτερος στο είδος του. Οι προμηθευτές μας βρίσκονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και μας τροφοδοτούν καθημερινά. Παραδίδουμε σε: Μανάβικα, Σούπερ Μάρκετς, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία. Αναλαμβάνουμε τροφοδοσίες για Κρουαζιερόπλοια, καφέ μπαρ και καράβια της γραμμής.

 

Υπηρεσίες logistics, εμπορίας

Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας, στη θέση: Μάμαλη - Αλεπού είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Κέρκυρα και μπορούν να υποθηκεύσουν με ασφάλεια νωπά προϊόντα από -20οC έως 25οC. Για κάθε έναν από τους 8 χώρους υπάρχει ξεχωριστό καταγραφικό μηχάνημα με ενσωματωμένο συναγερμό και διαφορετικές συνθήκες φύλαξης. Η εταιρεία βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας λήψης ISO 9001-2008. Εντός του 2010 θα έχει εγκατασταθεί και σύγχρονο σύστημα WMS, ηλεκτρονικής παρακολούθησης της αποθήκης και διανομής με τη χρήση  bar code.

 

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

•Αποθήκευση

•Παραλαβή και ζύγιση

•Τυποποίηση, ανασυσκευασίες

•Εκτέλεση παραγγελιών (picking) με  δυνατότητα διαχείρισης μεταβλητού  βάρους

•Διανομή (ψυχόμενη ή ξηρού φόρτου) από -20οC έως + 25οC

•Αντιπροσώπευση και διανομή επωνύμων προϊόντων για την Κέρκυρα και την Ήπειρο