Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2007-2011 > H INFOTIME GR LTD ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Η INFOTIME GR LTD είναι το νέο συνδεδεμένο μέλος της Ένωσης. Ακολουθεί περιγραφή της εταιρίας:

 

INFOTIME GR LTD

Λ.Ελευθερίου Βενιζέλου 4,Καλλιθέα, 176 71

Τηλ 210-9319842-3

Φαξ  210-9314564

e-mail n.panagiotidis@infotime.com.gr

www.infotime.com.gr

Αρμόδιος κ.  Παναγιωτίδης Νικόλαος

Δραστηριότητες: Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας

 

Προφίλ:

Η εταιρία InfoTime GR Ltd δραστηριοποιείται στον τομέα των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας. Είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος, για Ελλάδα και Κύπρο, των συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας της εταιρίας SmartCool International . H SmartCool international έχει 25.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως και συστάσεις από μεγάλους ομίλους, καθώς και από κατασκευαστές συστημάτων.

Τα συστήματα της SmartCool βρίσκουν εφαρμογή σε: συστήματα ψύξης, ψυκτικούς θαλάμους, βιομηχανική ψύξη, ψύκτες νερού(chiller) και μεγάλα κλιματιστικά συστήματα.

Τα Energy Saving Systems (ESM) βελτιστοποιούν τον χρόνο του κύκλου ψύξης, εφαρμόζοντας καλύτερη διαχείριση στους χρόνους των συμπιεστών, σε συνεργασία με το υπάρχον σύστημα ελέγχου και λειτουργώντας μέσα στο εύρος των παραμέτρων της υφιστάμενης εγκατάστασης.

Είναι ένας εξελιγμένος μικροεπεξεργαστής, με 2 ενσωματωμένα λογιστικά, που μπορεί να συνεργαστεί με όλα τα συστήματα ελέγχου της αγοράς, από έναν απλό αισθητήρα πίεσης ή θερμοκρασίας, μέχρι και πιο πολύπλοκα συστήματα όπως Building Management Systems και Plant Management Systems.

Η διαδικασία αυτή μπορεί να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας έως και 20% και να πραγματοποιήσει απόσβεση σε χρόνο έως και 3 χρόνια.

 

 

Πατήστε εδώ να δείτε άρθρο της εταιρίας με τίτλο: ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΨΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ.