Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2015 > ΝΕΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ PAPAGEORGIOU TRANSPORT & LOGISTICS

Έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα, προκειμένου να μεταφέρει με ασφάλεια γόνο σε χώρες του εξωτερικού,δηλώνει ο Κωνσταντίνος Παπαγεωργίου ο οποίος συμμετείχε στον 1ο κύκλο του προγράμματος “Η επιχειρηματικότητα στην Πράξη”.

Ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρει ότι είναι ήδη έτοιμο ένα φορτηγό με το νέο σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί συνεργάτης του στην εταιρεία μεταφορών που διαθέτει, έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση για την αγορά και νέων αλλά θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην επέκταση του σχεδίου του, μέσα στον Νοέμβριο καθώς θέλει να δει αν θα υπάρξουν εξαγορές στον τομέα των υδατοκαλλιεργειών.

Για να μεταφερθεί ο γόνος από την Ελλάδα στο εξωτερικό, ταξίδια δηλαδή που μπορεί να διαρκέσουν έως και 4 ημέρες, θα πρέπει να γίνονται χωρίς να αλλάζει το νερό στη δεξαμενή του φορτηγού, όπως γίνεται στα ταξίδια εντός της χώρας. Τη λύση έδωσε ο κ.Παπαγεωργίου ο οποίος με την πατέντα που επινόησε τοποθετούνται αισθητήρες εντός της δεξαμενής και μετρούν το ph του νερού, το οξυγόνο και τη θερμοκρασία του. “Οι πληροφορίες μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο στην ενσωματωμένη κονσόλα του φορτηγού, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχει πληροφόρηση ανά 15 λεπτά –για τις περιπτώσεις που το φορτηγό βρίσκεται σε πλοίο - στο κινητό τηλέφωνο”,αναφέρει. Μία αβλεψία άλλωστε μπορεί να στοιχίσει ακριβά, καθώς το κάθε φορτηγό μεταφέρει γόνο αξίας περίπου 150.000 ευρώ.

Ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρει ακόμη, ότι επεδίωξε να φτιάξει στην Ελλάδα τα πάντα (τον μηχανολογικό εξοπλισμό, τις δεξαμενές κ.λ.π). “Δυστυχώς το κόστος σε όλες τις περιπτώσεις ήταν διπλάσιο. Έτσι θα αναγκαστούμε να στραφούμε στο εξωτερικό”.

 

[ΠΗΓΗ:http://www.ethnos.gr/]