Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2007-2011 > ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε συνέχεια προηγούμενου άρθρου του αναφορικά με την χρωματομετρία, ο Γεωπόνος κ. Ε. Γ. Χατζής, αναφέρει σε ένα νέο άρθρο του τις συνηθέστερες τεχνικές οι οποίες χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό του χρώματος ως ποιοτικό χαρακτηριστικό στα αγροτικά προϊόντα όπως Χρωματόμετρo (Chroma Meter), Φασματοφωτόμετρo (Spectrophotometer), Σύστημα Munsell.

 

Επιπλέον γίνεται αναφορά στη νεότερη τεχνολογία ποιοτικής αξιολόγησης του χρώματος αγροτικών προϊόντων με χρήση της όρασης μικροϋπολογιστών-Computer Vision.

 

 Για να δείτε ολόκληρο το άρθρο πατήστε εδώ .