Αναζητήστε πληροφορίες:
Θέλω να... (παρακαλώ επιλέξτε)
...να μάθω τους Σκοπούς της ΕΒΨ
...να μάθω τα Οφέλη από τη Χρήση Ψυγείων Δημοσίας Χρήσης
...να μάθω τα Οφέλη για τα Τακτικά Μέλη
...να μάθω τα Οφέλη για τα Συνδεδεμένα Μέλη
...να εγγραφώ ως Μέλος
...εκπαιδευτικό και πληροφοριακό υλικό
...να μάθω για τα Μέλη της ΕΒΨ
...να επικοινωνήσω με την ΕΒΨ
Νέα
>
Νέα 2017
>
EFFECTS OF MODIFIED ATMOSPHERE ASSOCIATED WITH MASTER PACK PACKAGING & REFRIGERATED STORAGE TIME ON THE QUALITY CHARACTERISTICS OF PORK LOIN CUTS
Effects of modified atmosphere associated with masterpack transport packaging.pdf
[
ΠΗΓΗ
: International Journal of Food Studies]
Τακτικά Μέλη
Συνδεδεμένα Μέλη
Είσοδος Μελών
Βιβλιοθήκη
Υποβολή Ερωτήματος
Απαντήσεις στα Ερωτήματα
Το Προφίλ μου
Έξοδος Μελών
Πληροφορίες Εγγραφής
Αίτηση Εγγραφής
On Line
Οφέλη για τα
Τακτικά Μέλη
Οφέλη για τα Συνδεδεμένα Μέλη
Τιμολογιακή Πολιτική
Καταστατικό