Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2014 > ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ LOGISTICS- WORKSHOP ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – HALL 4

Μια γνωστική ημερίδα -workshop που θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά της διαχείρισης της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας των τροφίμων, θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της τριπλής έκθεσηςMeat Days - Dairy Expo - Frozen Food, στο Ηall 4 του Metropolitan Expo, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου μεταξύ 12 - 15.00 μμ.

Με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κατεψυγμένων Τροφίμων, αλλά και των εταιρειών beyond the BEST, Logistics Way, το περιοδικό Supply Chain &Logistics magazine, προσεγγίζει τον κόσμο των διατροφικών Logistics,παρουσιάζοντας μελέτες περίπτωσης με εφαρμογή καινοτομιών για burgers, γάλα,κοτόπουλο, νωπά λαχανικά, ενώ μια σειρά αναγνωρισμένων στον κλάδο τους εταιρειών παρουσιάζουν λύσεις Διαχείρισης Ενέργειας, Μεταφοράς Υπό Ψύξη, Ιχνηλασιμότητας στη Διατροφική Αλυσίδα και προετοιμασίας για τα Νέα Πρότυπα.

Δείτε το πρόγραμμα APPROACHING_FOOD_LOGISTICS_WORLD.pdf

 

[ΠΗΓΗ:http://www.supply-chain.gr/]