Αναζητήστε πληροφορίες:   
   
  TUV


 Νέα > Νέα 2012 > ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ HACCP ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

               Βρείτε σήμερα στη Βιβλιοθήκη της Ένωσης, στο ‘’μονοπάτι’’ 03.ΠΟΙΟΤΗΤΑ&ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ?ΜΟΝΤΕΛΟ HACCP ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προσθήκη της εφαρμογής συστήματος HACCP σε μικρές επιχειρήσεις, όπως ευγενικά την προσκόμισε στην Ένωση το συνδεδεμένο μέλος της κ. Αργύριος Γ. Σκιαδαρέσης, Πτυχιούχος Γεωπόνος- Τεχνολόγος Τροφίμων(Γ.Π.Α.). Πρόκειται για ένα πακέτο εφαρμογής που λύνει τα χέρια στις μικρές επιχειρήσεις, απλοποιώντας με κατανοητά βήματα την εφαρμογή του πολύπλοκου και απαραίτητου συστήματος διαχείρησης ασφάλειας τροφίμων.